Foto van de maand juli 2003 - Dorus met het fiepje - Dorus de vuilnisbakhond

Ingestuurd door - Eingesandt worden von - Send in by: Maureen de Lang - Eindhoven - the Netherlands.

Dorus heeft een grote voorliefde voor fiepjes en laat geen mogelijkheid onbenut om er eentje af te pakken!
Dorus is een kleinzoon van onze reu Villae Alistes Bacchus Balu en zijn vader is onze reu Midas

Dorus is a grandson of Villae Alistes Bacchus Balu, his father is our stud Midas


Een verhaaltje over Dorus....
Dorus wordt 25 juni 1 jaar en is een schat van een hond. Hij is erg sociaal, lekker eigenwijs en heeft een selectief geheugen (wanneer moest ik nu luisteren en wanneer niet??).

Bijgevoegde foto is gemaakt toen ik een flinke keelonsteking had en het enige wat een beetje smaakte, waren milkshakes van McDonalds. Wat ik dus niet in de gaten had is dat de beker lek was en iemand aan de onderkant lekker mee aan het likken was. Nadat ik hem op had, beker weggegooid en verder naar de film gekeken. Op een gegeven moment zie ik Dorus niet meer in de woonkamer maar hoor ik wel vreemde geluiden uit de keuken. Wie zie ik daar? Dorus! Hij had besloten dat hij die milkshake toch wel erg lekker vond en daarom de beker gewoon maar even uit de prullenbak gevist. De herrie werd veroorzaakt dat de beker op zijn snuit zat en hij om die reden niks meer zag en overal tegenaan aan het lopen was.

Na zijn extra "maaltijd" had hij wel weer een schone neus
Dorus heeft dit gedrag geerfd van zijn overgrootmoeder de 12 jarige teef Indra,The story above tells that Dorus once managed to open the dust-bin when Maureen was lying sick on the cauch.
Aftherwards his nose was clean again.
Dorus gor the behaviour from his 12 year old greatgranny female Indra,